Fizička lica
Računi
Krediti
Štednja
AIK Like
24/7
Pravna lica
Mala privreda
Privreda
AgroBiz
Računi
Krediti
Rešenja
24/7
Platinum iskustvo
Zašto keš kredit?
Objavljeno 01.04.2021

Gotovinski krediti su dostupni kako zaposlenima, tako i penzionerima, a procedura odobravanja je brza i laka. Dakle, većina punoletnog stanovništva sa stalnim prihodima može da dobije keš kredit i to bez mnogo muke i dokumentacije, a novac na računu će, ukoliko su svi uslovi ispunjeni, biti u veoma kratkom roku.

Keš krediti omogućavaju vam pre svega slobodu u raspolaganju odobrenih sredstava, a kamate na gotovinske pozajmice nikada nisu bile niže.

Ukoliko su AIK keš krediti vaš izbor, kako zbog povoljnih kamatnih stopa, tako i zbog efikasnosti u odobravanju pozajmice, niste u obavezi da imate tekući račun u našoj banci. Međutim, status AIK klijenta koji prima platu i penziju preko nekog od naših tekućih računa, omogućava vam povoljnije uslove za dobijanje i otplatu keš kredita. Osim toga, to podrazumeva i niz drugih usluga AIK banke u kojoj većinu možete obavljati online, putem računara ili mobilnog telefona, bez čekanja u redovima.

Povezani tekstovi

Zašto keš kredit?

Gotovinski krediti su dostupni kako zaposlenima, tako i penzionerima.

Kada je vreme za refinansiranje?

Svakog 5. u mesecu vam dospeva rata za kreditnu karticu, 12. se odbija kredit koji ste podigli za kupovinu automobila

Pročitajte još

Koja je razlika između garancije i akreditiva?

Ako se bavite uvozom ili izvozom robe, veoma je važno da znate razliku između garancije i akreditiva, ali i koja su to njihova zajednička svojstva.

Pročitaj više
Čuvajte vreme i zdravlje, otvorite račun iz fotelje

Vreme je novac, pa zašto bismo ga trošili na čekanje u redu ako ne moramo?

Pročitaj više
Šta je prenosivi akreditiv?

Prenosivost akreditiva se ugovara i mora izričito da se naglasi u uslovima akreditiva i to terminom “transferable”.

Pročitaj više
Šta je kontragarancija?

Ponekad zakoni države korisnika garancije propisuju da garanciju u njihovu korist izda lokalna banka ili sam korisnik garancije želi da mu njegova poslovna banka izda garanciju.

Pročitaj više
Šta je aviziranje garancije?

Aviziranje garancije je obaveštenje korisniku da je u njegovu korist izdata garancija ili njena izmena, a bez obaveze po avizirajuću banku.

Pročitaj više