Fizička lica
Računi
Krediti
Keš kredit
Online keš kredit
Kredit za refinansiranje
Dozvoljena pozajmica
Keš kredit za penzionere
Stambeni kredit
Stambena štedionica
Keš kredit na bazi namenskog depozita
Svi naši krediti
Štednja
Oročena štednja
Oročena štednja sa isplatom kamate unapred
Oročena štednja sa mesečnom isplatom kamate
Postepena štednja
Stepenasta štednja
Štednja po viđenju
Flexi štednja po viđenju
Sve naše štednje
AIK Like
AIK Loyalty
Keš na NIS pumpi
Plaćanje BUS karte
24/7
mBanking
eBanking
IPS
Lokacije
Mreža bankomata
Pravna lica
Mala privreda
Računi
Štednja
Krediti
Projektno finansiranje
Rešenja
24/7
Privreda
Računi
Krediti
Projektno finansiranje
Rešenja
24/7
AgroBiz
Računi
Krediti
Kredit za proizvodnju
Revolving kredit
Investicioni kredit
Svi naši krediti
Rešenja
Račun i dobra usluga
Kredit
POS terminal
E-commerce
Dokumentarno poslovanje
Digitalno poslovanje
Business kartica
Sva naša rešenja
24/7
Platinum iskustvo

Mastercard Gold debitna kartica

Savršen partner skrojen po vašoj meri

Spremite se za avanture koje zlata vrede i otkrijte svet sjajnih mogućnosti uz Priority paket račun i Mastercard® Gold debitnu karticu

Global WiFi – koristite više od milion WiFi hotspot-ova širom sveta i budite uvek online, bez troškova rominga

LoungeKey – registrujte se online i sačekajte svoj let u udobnosti biznis salona na aerodromima širom sveta.

Uz LoungeKey uslugu ulaz u biznis salone na aerodromima u Beču, Sarajevu i Beogradu je besplatan.

• Plaćajte beskontaktno, sigurno i za samo nekoliko sekundiBezbedno kupujte preko interneta uz Mastercard SecureCode potvrđujući kupovinu jedinstvenim OTP kodom koji vam stiže putem SMS poruke • Podižite dinare ili evre u bilo koje doba dana ili noći, na multifunkcionalnim bankomatima u sklopu Zone 24/7 • Besplatna SMS obaveštenja o svim prilivima i odlivima • Kartica je vezana za dinarski i devizni tekući račun. Ukoliko vršite plaćanje u dinarima, iznos računa će biti naplaćen sa vašeg dinarskog računa, dok plaćanjem u inostranstvu zadužujete svoj devizni račun.

Mastercard Gold debitna kartica sa svim nabrojanim benefitima deo je Priority paket računa i dostupna je uz pakete računa Start / Start Plus uz doplatu mesečne članarine. Pošaljite upit i naši savetnici će vas uskoro kontaktirati.

Proces registracije

Global Boingo WiFi

Global Boingo Wi-Fi usluga vam omogućava besplatno korišćenje interneta kada ste u inostranstvu koristeći više od milion Boingo WiFi hotspot-ova 100 zemalja i na 6 kontinenta. Na ovaj način možete biti u kontaktu sa porodicom ili prijateljima, ali i poslovnim saradnicima bez obzira kada i gde putujete. Wi-Fi konekcija je dostupna na različitim lokacijama kao što su ugostiteljski objekti (restorani, hoteli, kafići), arene, sportske hale, prevozna sredstva, aerodromi pa čak i u samom avionu na letovima određenih avio-kompanija i to potpuno besplatno, bez plaćanja bilo kakvih dodatnih naknada ili naplate rominga. Uslugu možete koristiti na vašem laptop-u, mobilnom telefonu ili tabletu. Kako se koristi Boingo Wi-Fi? Dovoljno je da prođete vrlo jednostavan proces registracije koji se odvija u dva koraka 1. Verifikacija kartice unošenjem podataka o kartici 2. Kreiranje naloga (korisničko ime i šifra) unošenjem ličnih podataka Nakon registracije preuzmite Boingo Wi-Finder aplikaciju i iskoristite korisničko ime i šifru koje ste kreirali prilikom registracije kako biste se ulogovali u aplikaciju. Nakon logovanja pretražite najbliže Boingo WiFi hotspot lokacije i uspostavite konekciju.

LoungeKey

LoungeKey usluga vam omogućava da vreme koje provodite na aerodromima čekajući let iskoristite za odmor ili završavanje poslovnih obaveza u udobrnosti biznis salona na aerodromima širom sveta. Na aerodromima u Beogradu, Beču i Sarajevu korišćenje LoungeKey usluge je potpuno besplatno za vas kao korisnika Mastercard Gold platne kartice, dok se na ostalim aerodromima ova usluga naplaćuje. Ukoliko ne putujete sami važno je da znate da je ulazak u Lounge zonu omogućen i osobama koje putuju sa vama (bez ograničenja), uz napomenu da se korišćenje Lounge zone naplaćuje vama kao korisniku/ci kartice za svaku osobu koja kao vaš gost ulazi u Lounge zonu. Kako se koristi LoungeKey? Registrujte se kroz nekoliko jednostavnih koraka, unošenjem: 1. Podataka o kartici 2. Ličnih podataka Nakon unošenja podataka na registrovanu email adresu će vam biti prosleđeno korisničko ime i šifra koje ćete koristiti kako biste se ulogovali na svoj nalog na LoungeKey web stranici ili na LoungeKey aplikaciji: U sklopu svog naloga možete pronaći informacije o prethodnim posetama aerodromskim biznis salonima (Lounge zonama), dostupne Lounge zone u vašoj blizini (ali i na aerodromima koje ćete tek posetiti), možete sačuvati svoje omiljene lokacije i pratiti popuste koje ste ostvarili. Da biste uvek bili u toku, pre putovanja pogledajte liste biznis salona koje se redovno ažuriraju

Mastercard Priceless platforma

Istražite Mastercard Priceless platformu i zavirite u svet neprocenjivih iskustava. Jedinstvena online platforma omogućavama vam pristup mnoštvu sadržaja – od virtuelne šetnje ulicama Pariza, kulinarskih saveta do trenerskih saveta i ekskluzivnog intervjua sa Lionelom Messijem. Proces registracije je veoma jednostavan - dovoljno je da: 1. Unesete Vašu email adresu 2. Kreirate šifru koji ćete koristiti prilikom logovanja. 3. Unesete podatke o kartici kako biste imali uvid u sve benefite dostupne za Vaš tip kartice

Mastercard Premium Program Mastercard Premium Program obuhvata niz akcija i pogodnosti koje su vam na raspolaganju kao korinsiku Mastercard Gold debitne platne kartice. U nastavku pogledajte neke od trenutnih benefita:
Kopaonik, Stara Planina

Ski oprema i časovi skijanja sa popustom (važi do 10.04.2022)

Besplatan pristup Biznis klubovima na aerodromu

Beograd, Sarajevo i Beč (važi do 31.12.2022.)

Zlatibor

Popust na porodične pakete za vožnju Gold Gondolom (važi do 31.12.2022)

Razmišljate o kreditnoj kartici?
Uz Priority paket račun imate čak 50% nižu mesečnu članarinu za Mastercard® Gold kreditnu karticu. Rešite karticu u hodu i uživajte već danas u kupovini na rate koje ste vi definisali.
Saznaj više