Fizička lica
Računi
Krediti
Štednja
AIK Like
24/7
Pravna lica
Mala privreda
Privreda
AgroBiz
Računi
Krediti
Rešenja
24/7
Platinum iskustvo

Rešenja

Relevantna rešenja za pojedinačne biznise
AIK savetnici su ljudi koji pronalaze rešenja Možemo li da pomognemo?
Račun i dobra usluga
Kratak opis usluge
Kredit
Kratak opis usluge
Dokumentarno poslovanje
Kratak opis usluge
Digitalno poslovanje
Kratak opis usluge
E-commerce
Kratak opis usluge

Recite nam čime se bavite:

Hajde da razgovaramo
POS terminali – Brzo, sigurno, na dohvat ruke
Posedujemo jednu od najvećih prihvatnih mreža POS terminala u Srbiji, sa mogućnošću prihvatanja Mastercard, DinaCard, VISA platnih kartica, ali i mogućnošću realizacije NBS IPS Instant plaćanja na POS terminalima. Garantujemo prenos novčanih sredstava u roku od jednog radnog dana, na platni račun trgovca nakon realizovane transakcije.
Postanite AIK POS trgovacSaznaj više
E-commerce - Pravo rešenje za naplatu
Pravo AIK rešenje za vas ukoliko želite da svojim kupcima na jednostavan način omogućite plaćanje platnim karticama Mastercard i Visa robe i usluga koje prodajete.
Interesuje me
Garancije / Akreditivi – Podrška u svakom trenutku

Bavite se uvozom, projektovanjem, izgradnjom, prodajom... Potrebna vam je podrška pred partnerom da će vaše obaveze biti izvršene na prvi poziv – Bankarska garancija je pravo rešenje za vas. Poslujete sa inostranstvom i potrebna vam je podrška banke u međunarodnim transakcijama? Akreditiv, kao instrument plaćanja i obezbeđenje je idealno rešenje.

Interesuje me
Business kartice – Lako i sigurno širom sveta

Raspolažite novcem 365 dana godišnje, 24 sata dnevno kako u zemlji tako i u inostranstvu. Mastercard i Dina Card debitna kartice, vezane su za vaš platni račun. Dodatna likvidnost uz kreditni limit na MasterCard kreditnoj kartici. Odaberite način korišćenja i otplate, bez kamate za brza izmirenja ili, ako vam više odgovara, revolving opciju.

Interesuje me
Dozvoljeno prekoračenje po računu
Ne dozvolite da vas brine dnevna likvidnost. Obratite nam se za dozvoljeno prekoračenje po računu. Sredstva se mogu koristiti u svakom momentu, bez prethodne najave, a po potrebi se mogu više puta koristiti i vraćati do momenta dospeća. Kamata se plaća samo za iznos sredstava koja se koriste.
Pozovi nasPiši nam
Faktoring – Do novca pre roka
Ukoliko vam je potrebna podrška u vezi sa tekućom likvidnošću, a imate potraživanja koja želite da ustupite, pravo rešenje za vas je: Faktoring (otkup potraživanja). To je vid kratkoročnog kreditiranja kojim vam omogućavamo da na brz i efikasan način, pre datuma dospeća koji je naznačen na fakturi, obezbedite potrebna likvidna sredstva za svoje tekuće poslovanje. Banka prihvata odobrenje isplata faktura pre roka dospeća koje su izdala preduzeća sa odgovarajućim nivoom kreditne sposobnosti.
Pozovi nasPiši nam
Smart sef
Vaš novac je na sigurnom u našim Zonama 24/7 za uplatu pazara za pravna lica i preduzetnike: Bez čekanja u redovima Bez popunjavanja naloga za uplatu Uplatu pazara za više lokacija možete upravljati preko opcije POZIV NA BROJ Do 500 novčanica ukupne vrednosti do 300.000 RSD Za uplatu pazara potrebno je izvšiti autorizaciju debitne poslovne kartice
Pozovi nasPiši nam
Da li već koristite?
eBanking AIK banke - Brzo, lako i jeftino
Da optimizujete troškove - usluga obavljena putem ebanking-a jeftinija je nego usluga realizovana na šalteru Banke i to za oko 30%, da uštedite vreme - ne postoji potreba odlaska na šalter Banke, mogućnost obavljanja poslova od kuće ili sa bilo koje lokacije u zemlji ili svetu, mogućnost obavljanja poslova 24/7/365, bez potrebe čuvanja papirne dokumentacije
Interesuje me