Fizička lica
Računi
Krediti
Keš kredit
Online keš kredit
Kredit za refinansiranje
Dozvoljena pozajmica
Keš kredit za penzionere
Stambeni kredit
Stambena štedionica
Keš kredit na bazi namenskog depozita
Svi naši krediti 1
Štednja
Oročena štednja
Online oročena štednja
Oročena štednja sa isplatom kamate unapred
Oročena štednja sa mesečnom isplatom kamate
Postepena štednja
Stepenasta štednja
Štednja po viđenju
Flexi štednja po viđenju
Sve naše štednje
AIK Like
AIK Loyalty
Keš na NIS pumpi
Plaćanje BUS karte
24/7
mBanking
eBanking
IPS
Lokacije
Mreža bankomata
Pravna lica
Mala privreda
Računi
Štednja
Krediti
Projektno finansiranje
Rešenja
24/7
Privreda
Računi
Krediti
Projektno finansiranje
Rešenja
24/7
AgroBiz
Računi
Krediti
Kredit za proizvodnju
Revolving kredit
Investicioni kredit
Svi naši krediti
Rešenja
Račun i dobra usluga
Kredit
POS terminal
E-commerce
Dokumentarno poslovanje
Digitalno poslovanje
Business kartica
Sva naša rešenja
24/7
Platinum iskustvo

Rešenja

Relevantna rešenja za pojedinačne biznise

Recite nam čime se bavite

Hajde da razgovaramo
POS terminali
Posedujemo jednu od najvećih prihvatnih mreža POS terminala u Srbiji, sa mogućnošću prihvatanja Mastercard, DinaCard, VISA platnih kartica, ali i mogućnošću realizacije NBS IPS Instant plaćanja na POS terminalima. Garantujemo prenos novčanih sredstava u roku od jednog radnog dana, na platni račun trgovca nakon realizovane transakcije.
Postanite AIK POS trgovacSaznaj više
E-commerce
Pravo AIK rešenje za vas ukoliko želite da svojim kupcima na jednostavan način omogućite plaćanje robe i usluga koje prodajete platnim karticama Mastercard i Visa.
Interesuje me
Garancije / Akreditivi

Bavite se uvozom, projektovanjem, izgradnjom, prodajom... i potrebna vam je podrška pred partnerom da će vaše obaveze biti izvršene na prvi poziv – Bankarska garancija je pravo rešenje za vas. Poslujete sa inostranstvom i potrebna vam je podrška banke u međunarodnim transakcijama? Akreditiv, kao instrument plaćanja i obezbeđenje je pravo rešenje.

Interesuje me
Business kartice

Raspolažite novcem 365 dana godišnje, 24 sata dnevno kako u zemlji tako i u inostranstvu. Mastercard i Dina Card debitna kartica, vezana za vaš platni račun. Dodatna likvidnost uz kreditni limit na MasterCard kreditnoj kartici. Odaberite način korišćenja i otplate, bez kamate za brza izmirenja ili revolving opciju.

Interesuje me
Dozvoljeno prekoračenje po računu
Ne dozvolite da vas brine dnevna likvidnost. Obratite nam se za dozvoljeno prekoračenje po računu. Sredstva se mogu koristiti u svakom momentu, bez prethodne najave, a po potrebi se mogu više puta koristiti i vraćati do momenta dospeća. Kamata se plaća samo za iznos sredstava koji se koristi.
Pozovi nasPiši nam
Faktoring
Ukoliko vam je potrebna podrška u vezi sa tekućom likvidnošću, a imate potraživanja koja želite da ustupite, pravo rešenje za vas je: Faktoring (otkup potraživanja). To je vid kratkoročnog kreditiranja kojim vam omogućavamo da na brz i efikasan način, pre datuma dospeća koji je naznačen na fakturi, obezbedite potrebna likvidna sredstva za svoje tekuće poslovanje. Banka prihvata odobrenje isplata faktura pre roka dospeća koje su izdala preduzeća sa odgovarajućim nivoom kreditne sposobnosti.
Pozovi nasPiši nam
Smart sef
Vaš novac je na sigurnom u našim Zonama 24/7 za uplatu pazara za pravna lica i preduzetnike: Bez čekanja u redovima Bez popunjavanja naloga za uplatu Uplatu pazara za više lokacija možete upravljati preko opcije POZIV NA BROJ Do 500 novčanica ukupne vrednosti do 300.000 RSD Za uplatu pazara potrebno je izvšiti autorizaciju debitne poslovne kartice
Pozovi nasPiši nam
Da li već koristite?
eBanking AIK banke - Brzo, lako i jeftino
Da optimizujete troškove - usluga obavljena putem ebanking-a jeftinija je nego usluga realizovana na šalteru Banke i to za oko 30%, da uštedite vreme - ne postoji potreba odlaska na šalter Banke, mogućnost obavljanja poslova od kuće ili sa bilo koje lokacije u zemlji ili svetu, mogućnost obavljanja poslova 24/7/365, bez potrebe čuvanja papirne dokumentacije
Interesuje me